Emy مديرة المنتدى
EMY : عدد المساهمات : 1133 نقاط : 4482 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 17/02/2011
| موضوع: مستعجله .... مستعجله اوووي و عاوزه تنجزي؟....مستنيه ايه ادخلي بسرعه الأحد فبراير 27, 2011 12:55 pm | |
| مستعجله .... مستعجله اوووي و عاوزه تنجزي؟....مستنيه ايه ادخلي بسرعه
بصو بقى يا احلى فتوكات مش هطول عليكم في الكلام عشان ندخل ف المفيدانا بشتغل 12 ساعه في اليوم من 7 صباحا لـ 7 مساءا و طبعن بنام زي المقتوله 8 ساعات من 10 مساءا برده لـ 6 صباحازي الفل كده فاضل في اليوم كله 4 ساعات بطبخ و اكل و اصلي و اغسل و انظف البيت و اكوي هدومي و هدوم جوزي فيهم طيب إزاي؟؟؟ على طووووول مستعجله .... مستعجله جدا جدا جدا بطبخ في نص ساعه و اكل و اصلي في نص ساعه و الباقي طبعن لجوزي و نظافة البيت عشان كده قلت اعمل موضوع للمستعجلات اللي زيي كل واحده تدخل تقول افكارها عن الطبيخ في نص ساعه و انا هبدأ اولا: الكفته.... طبعا بجيب كفتة فودينا الجاهزه الكيلو ب 17 جنيه في كارفور زي الفل بيكفينا اكلتينكل اللي بعمله احطها في طاسه تيفال و اوطي عليها و اعمل الأرز و السلطه و اطلع المخلل ( طبعا مخلل جاهز من كارفور الكيلو ب 7 جنيه بوليف فاخر )و اجهز السفره و اروح اقلب الكفته و ارجع احط تلج في الكاسات و اصب العصير ( طبعا عصير جاهز برده من كارفور ب 3 و نص عصير مانجو و برتقال و جوافه و كوكتيل زي الفل) نروح بقى نفضي الكفته في طبق و نغرف الأرز في الجواش و نقلبه في الطبق و كده دي اكله و يوم عدى ثانيا : يوم الفراخ البانيه عندك أختيارين يا إما أطياب يا إما كوكي و انا بحب أطياب بحس انها انظف من كوكي و طعمها احلى كمان المهم ب 28 جنيه برده بتكفي اكلتين ليا انا وجوزيسخني الزيت و سيبيه يسخن و املي حله بالميه للمكرونه ما هو مش كل يوم رز حطي الفراخ بقى في الزيت و لما الميه تغلي حطي المكرونه على ما الفراخ و المكرونه تستوي اعملي سلاطه مش لازم سلطه خضراء ممكن سلطة زبادي ( كوباية زبادي و خياره مبشوره و معلقة مايونيز و رشة ملح و رشة فلفل اسود و ممكن رشة سكر لو تحبي ) بسرعه بقى نصفي المكرونه و نقدح معلقة سمنه او زيت (للي عامله رجيم ممكن من غير زيت كمان نبقى نرش زيت زيتون على المكرونه) و حطي في السمنه معلقة صلصه و قلبيها و دلوقتي اغرفي المكرونه في اطباق ورشي عليها الصلصه و فضي الفراخ على ورق نشاف عشان الزيت بعد كده حطيها في طبق هي كمان و طبق السلطه و مش تنسي المخلل و العصير ثالثا:لحمه بالبصل قشري بصلتين بسرعه و حطيهم في الكبه و قطعي اللحمه حتت صغيره عشان تستوي بسرعه بسررررعه حمري البصل في معلقة زيت مش تحمريه اوي بس يطرى تحطي اللحمه دلوقتي بقى و شوية فلفل اسود بس مش تحطي الملح دلوقتي عشان اللحمه تستوي بسرعه اعملي الأرز بس كنوع من التغيير برده حمري نصه الأول في الزيت و النص التاني حطيه عليه و زودي الميه و الملح و اعملي السلاطه على ما الرز يستوي و اللحمه كمان و روحي وضبي السفره بسرعه برده زي ما قلنا قبل كده متسيش تملح اللحمه بقى و لما تستوي يالا اغرفي بسرعه رابعا: فراخ مشويه بالخضار قطعي الفرخه 8 ولا 10 جتت كمان طبعن عشان تستوي بسرعه هاتي كيس خضار مشكل جاهز من كارفور ب 2 جنيه و نص قطعي بصلايه واحده و طمطمايه برده وحطي الفراخ و البصل و الطماطم و كيس الخضار و عليهم رشة ملح و رشة فلفل اسود و اعملي النهارده رز بشعريه او رز خلطه حطي فيه الكبد و الأوانص بتاعت الفرخه و حضري السفره لحد ما الأكل يستوي و اغرفي بسرررررعه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] خامسا:في يوم الأجازه اللي هو يوم الجمعه فقط بالنسبه لي بكون جايبه 2 كيلو لحمه مفرومه و معصجاهم و كمان مقطعه الكرنب و الجزر و خلطاهم عشان اعمل سلاطة كول سلو جوزي بيحبها و كمان في اليوم ده يبقى عندي تنظيف البيت طبعا و الغسيل بس كمان بوضب خلطة محشي جاهزه و احطها في الفريزر و اجهز كوسه او بتنجان و احشيهم كمان و احطهم في الفريزر كله يبقى جاهزنروح بقى نجيب كيس من المعصج ده و ورقة جلاش و ندهن الصينيه و نفرد الجلاش و نحشيه بالمفروم و وضبي بقى سلاطات واحده سلطه خضرا و كول سلو و لو في وقت كمان على ما الجلاش يحمر اعملي سلطة زبادي و رتبي السفره دي تقريبا كل الأفكار اللي عندي دلوقتي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تعبت من كتر الجري | |
|