منتدى الاحلام
السلام عليكم (اهلا بيك زائرنا العزيز)
هذه الرساله تفيد بانك غير مسجل اذا كنت مسجل اضغط دخول واذا كنت غير مسجل يرجى الضغط على تسجيل
________________________________
مع تحيات/فريق الاحلام
منتدى الاحلام
السلام عليكم (اهلا بيك زائرنا العزيز)
هذه الرساله تفيد بانك غير مسجل اذا كنت مسجل اضغط دخول واذا كنت غير مسجل يرجى الضغط على تسجيل
________________________________
مع تحيات/فريق الاحلام
منتدى الاحلام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ا فلام عربى / افلام اجنبى | اغانى | كليبات | لقاءت / مسلسلات/ مسرحيات / العاب / برامج / موبيل
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Emy
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
Emy


الاداره
EMY : مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 1133
نقاط : 4482
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 17/02/2011

لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني Empty
مُساهمةموضوع: لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني   لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني Emptyالأربعاء مارس 02, 2011 2:53 pm

لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني






الكوسه بالبشاميل
المقادير
كيلو كوسه مقشره و مقطعه حلقات مدوره
بصله مفرومه ناعم + 4 فصوص توم مفرومين
زعتر ناشف + نعناع ناشف+أي أعشاب أخرى تحبينها
2 مكعب ماجي
جبن موتزاريلا

بالنسبه للبشاميل :1 مكعب ماجي +3 ملاعق دقيق+3 ملاعق زبده +3 كوب لبن.

الطريقه
نضع زبده+زيت في الطاسه تم نشوح البصل و التوم لحد ما يصفروا خالص
ثم نضع 2مكعب ماجي و الزعتر و النعناع و أي أعشاب أخرى تفضلينها
ثم نضع حلقات الكوسه و تترك على النار لحد ما تبقى سوتيه كده و دبلت , المهم ماتقلبهاش كتير عشان ماتجبش ميتها.
قرب السواء نضع الملح و الفلفل.

البشاميل:نضع الزبده على النار و معاها مكعب الماجي لحد ما يسيح ثم نضع الدقيق و يقلب سريعا سريعا عشان مايكلكعش بمضرب البيض اليدوي

ثم نضع اللبن تدريجيا و نقلب برضه كويس
و بعد ما نحط كل اللبن نسيبه على النار لحد ما يعمل البشاميل السمك اللي
إنتي عوزاه و كل ما تقلبيه أكتر كل ما يكون سميك أكتر. ثم نضع الملح و
الفلفل.


بس المهم هنا في الوصفه دي البشاميل يكون خفيف شويه عشان الكوسه تتشرب منه

ثم نرص كل الكوسه في صينيه و من فوقها كل البشاميل و على الوش نرش جبنه موتزاريلا.

ثم نضع الصينيه في الفرن تقريبا مدة ساعه إلا ربع على درجة حراره 190 أو 200.

و بالهنا و الشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لكوسه بالبشاميل على طريقة الشيف شربيني
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» *الارز المعمر على طريقة الشيف شربيني هتاكلي صوابعك ورااااااااااه
» طريقة عمل الكشرى المصرى من الشيف الشربينى
» شيف شربيني طريقة عمل صوصات مختلفة للمكرونة الجزء الثاني
»  شربيني كبدة اسكندراني
» شيف شربيني لحم بالعسل النحل.

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الاحلام :: @@@منتدى الاسره @@@ :: مشاهدة اشهى الاكلات-
انتقل الى: