منتدى الاحلام
السلام عليكم (اهلا بيك زائرنا العزيز)
هذه الرساله تفيد بانك غير مسجل اذا كنت مسجل اضغط دخول واذا كنت غير مسجل يرجى الضغط على تسجيل
________________________________
مع تحيات/فريق الاحلام
منتدى الاحلام
السلام عليكم (اهلا بيك زائرنا العزيز)
هذه الرساله تفيد بانك غير مسجل اذا كنت مسجل اضغط دخول واذا كنت غير مسجل يرجى الضغط على تسجيل
________________________________
مع تحيات/فريق الاحلام
منتدى الاحلام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


ا فلام عربى / افلام اجنبى | اغانى | كليبات | لقاءت / مسلسلات/ مسرحيات / العاب / برامج / موبيل
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Emy
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
Emy


الاداره
EMY : مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 1133
نقاط : 4482
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 17/02/2011

لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه Empty
مُساهمةموضوع: لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه Emptyالأربعاء مارس 02, 2011 2:48 pm

لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحف










[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






اهلا اهلا بأحلى قمرات اخواتى الفتوكات
اللى بحبهم جدااااااا
حبيت اكتبلكم عن تجربتى الرائده هههههههههههه
مع طريقه النجرسكو اللى اخدتها من الشيف الشربينى
وطلعت قمه فى الروووووووووعه ولذيذه جدااااااااااا
والحمد لله محصلش اى خساير فى الارواح ههههههههههههههههههههه

لاء بجد تحفه وطعهما جناااااااان

اه اه اقصر وادخل بأه فى الوصفه
ooooooook

يلا بيناااااااااااا .....

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


اتفضلوووووووووووو
يارب تعجبكم ....


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


كيلو مكرونه اسباجتى
دجاج ( دجاجه كامله او فيليه )
1 بصله مفرومه
2 ملعقه زيت
مقدار من البسله مايعادل ربع كيلو
( او حسب الرغبه )
ملح وفلفل اسود وبهارات
ربع كيلو جبنه رومى مبشور

.. بشاميل ..
والمقادير كالاتى
2 ملعقة سمن
4 ملاعق دقيق
3 اكواب لبن





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نسلق المكرونه ونتركها جانبا
نضع الزيت على النار وعليه الدجاج بعد تقطيعه اصابع اذا كان فيليه
( واذا كانت دجاجه كامله نسلقها ونقطها قطع صغيره ونخليها من العظام )
ونضع الملح والفلفل الاسود والبهارات ومرقة الدجاج على والبصل والدجاج ونضيف اليهم البسله
ونتركهم لينضجوا ..

فى هذه الاثناء نقوم بعمل البشاميل كالاتى
نقوم بوضع السمن على النار وعليه مقدار الدقيق الى ان يتحمر ونضع عليه مرقة دجاج وبعض البهارات والفلفل الاسود
وبعد التحمير نضع مقدار اللبن مع التقليب المستمر
الى ان يصبح الخليط قوامه متماسك وليس سميكا

وبعد ان ينضج خليط الدجاج مع البسله نقوم بوضع المكرونه المسلوقه عليها
واضافة نصف مقدار البشاميل ونصف مقدار الجبن الرومى المبشور
وتقليب الخليط جيدا ..

ونضع الخليط فى صينيه ثم نضيف على الوجه النصف المتبقى من البشاميل
وعلى وجه البشاميل نرش باقى الجبن المبشور

وتوضع فى الفرن قرابة النصف ساعه الى ان تتحمر
تقريبا هتبقى شبه دى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبالهنا والشفااااااااااااااا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

انا مستنيا ردودكم يا قمرااااااااااااااتى
يارب تكون عجبتكم
ياريت مش تخذلونى وتردو علييييا

احبكم فى الله


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لنجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الشيف الشربينى - شيش طاووق مع البطاطا
» طريقة عمل الكشرى المصرى من الشيف الشربينى
» اكبر موسوعه فيديو للشيف الشربينى ادخلى بسرعه تشيكن رول (دجاج) ج1
» الشاورما مع الشيف أسامة السيد_Shawerma recipe by chef Osama
» فراخ الشيف شربينى المشوية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الاحلام :: @@@منتدى الاسره @@@ :: مشاهدة اشهى الاكلات-
انتقل الى: